dilluns, 2 de juny de 2008

5ª J. - Lleida 7-6-08

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm........................................." Y si Adelita se fuera con otro, la seguiria por tierra y por mar , si por mar en un buque de guerra , si por tierra en un tren militar........................"

A Lleida , menys en Jaume i les parelles, els demés hem cantat al sopar d´ahir i avui al camp.
Aiiiiissssssssssssssssss.

---------------------PARAULA DE CAPI---------------------

Be, cagunlaputa, que he esperat, però veig que la cosa es desborda...Hem de tenir clars alguns detalls que s'ens escapen...1.- Algú recorda que varem dir que fariem quan varem decidir revifar l'equip d'ex-garrotxes?... jo si, vam quedar que primer de tot iriem a pasar-nos-ho be, a jugar a tercera perque aixi no viatjarem tant, mirariem de muntar-ho per tal de poder dinar amb les dones, iriem a jugar i a disfrutar... nooooo??? Doncs que cony es aquest desanim !!! No varem ser nosaltres, despres d'arrassar a tercera que voliem canya??? no hem fet tots el que hem pogut? hi ha algu que hagi fet mes cops del compte expresament? Au va tius, per sobre de tot, despres de la competició hi hauria equips que pagarien el que fos pel bon rotllo que tenim entre nosaltres, sense envejes, sense rencunies, i per sobre de tot mes companys que mai!!! Se i es cert, que aquest any no ens ha acompanyat la sort que potser en algun detall l'any pasat si ho va fer, però també se i n'estic convençut que tots ho hem donat tot per ser mes amunt, i sincerament, se que l'any que bé estarem a segona...per merits pròpis, perque tenim equip, caràcter, orgull, nivell... i sobre tot l'esperit que ens fa unics, diferents, avinguts, lluitadors i especials... no en tingueu cap dubte...que busquin i comparin que no trobaran res millor.Ramón, saps com em sentia jo a Bellpuig oi?, doncs vaig fer mes cops que tu xato, tampoc vaig tenir el dia, i encara busco el nivell, que no se on l'he deixat, però ja sortirà, n'estic convençut, per tant, de sentir-ho tu res, tu soms tots, que quedi ben clar. Pepino, ma non puo sortire la magia, ma en Fornelli arrasaremi la gespa !!! Marius, gran entre grans, hi vares ser i encara que puguis pensar que no va servir, creume, si que va servir, 4 cops mes eren 3 punts, fem calculs... Jaume, lider idolatrat !!! ets un valuart, quins collons, -2 a falta de 5 forats, xapó tiu. Anna i Xevi, menys mal que vareu aguantar, mes 1 no es demerit no, que venieu de mes 3 eh!!! Felicitats !!! Valentin, tu y yo...con dos cojones, que hay que estar ahi para saber que pasará despues aunque acabemos no puntuando...ya nos tocará.Ricard, Pere, gracies per els vostres ánims, que tot i no ser-hi us hem tingut aprop, merci cracks.I bé, com que se que farem un bon partit a Fornells i ens quedarem a segona, m'en vaig a sopar convençut que no estem al lloc que ens pertoca i que ben aviat ho demostrarem, aixó si, sense deixar de recordar que ho vam montar pr retrovar-nos, jugar, divertir-nos i sobre tot pasar-ho de puta mare.

Sou collonuts !!!


DESPERTACRACKS!!!


El Capi.

1 comentari:

Enric ha dit...

Be, cagunlaputa, que he esperat, però veig que la cosa es desborda...
Hem de tenir clars alguns detalls que s'ens escapen...
1.- Algú recorda que varem dir que fariem quan varem decidir revifar l'equip d'ex-garrotxes?... jo si, vam quedar que primer de tot iriem a pasar-nos-ho be, a jugar a tercera perque aixi no viatjarem tant, mirariem de muntar-ho per tal de poder dinar amb les dones, iriem a jugar i a disfrutar... nooooo??? Doncs que cony es aquest desanim !!! No varem ser nosaltres, despres d'arrassar a tercera que voliem canya??? no hem fet tots el que hem pogut? hi ha algu que hagi fet mes cops del compte expresament? Au va tius, per sobre de tot, despres de la competició hi hauria equips que pagarien el que fos pel bon rotllo que tenim entre nosaltres, sense envejes, sense rencunies, i per sobre de tot mes companys que mai!!! Se i es cert, que aquest any no ens ha acompanyat la sort que potser en algun detall l'any pasat si ho va fer, però també se i n'estic convençut que tots ho hem donat tot per ser mes amunt, i sincerament, se que l'any que bé estarem a segona...per merits pròpis, perque tenim equip, caràcter, orgull, nivell... i sobre tot l'esperit que ens fa unics, diferents, avinguts, lluitadors i especials... no en tingueu cap dubte...que busquin i comparin que no trobaran res millor.
Ramón, saps com em sentia jo a Bellpuig oi?, doncs vaig fer mes cops que tu xato, tampoc vaig tenir el dia, i encara busco el nivell, que no se on l'he deixat, però ja sortirà, n'estic convençut, per tant, de sentir-ho tu res, tu soms tots, que quedi ben clar. Pepino, ma non puo sortire la magia, ma en Fornelli arrasaremi la gespa !!! Marius, gran entre grans, hi vares ser i encara que puguis pensar que no va servir, creume, si que va servir, 4 cops mes eren 3 punts, fem calculs... Jaume, lider idolatrat !!! ets un valuart, quins collons, -2 a falta de 5 forats, xapó tiu. Anna i Xevi, menys mal que vareu aguantar, mes 1 no es demerit no, que venieu de mes 3 eh!!! Felicitats !!! Valentin, tu y yo...con dos cojones, que hay que estar ahi para saber que pasará despues aunque acabemos no puntuando...ya nos tocará.
Ricard, Pere, gracies per els vostres ánims, que tot i no ser-hi us hem tingut aprop, merci cracks.

I bé, com que se que farem un bon partit a Fornells i ens quedarem a segona, m'en vaig a sopar convençut que no estem al lloc que ens pertoca i que ben aviat ho demostrarem, aixó si, sense deixar de recordar que ho vam montar pr retrovar-nos, jugar, divertir-nos i sobre tot pasar-ho de puta mare.

Sou collonuts !!!
DESPERTACRACKS!!!


El Capi.

Amic Manel.

12 juny 2008.
El fundador i director del Golf-Pitch & Putt Garrotxa , Manel Navarro " Poki", ens ha deixat.
Una terrible malaltia se l´ha emportat.La familia del Golf Garrotxa i la del Golf Castelló estèm de dól per la pèrdua d´un amic.
Amic Manel, allà on siguis , sàpigues que et recordarèm sempre.
El nostre condól a l´Anna i els seus fills.
Descansa en pau.

I Aplec de Llegendes

I Aplec de Llegendes
Equip Golf Garrotxa . 1-5-08

Video El Vendrell

Video Garrotxa

----- PARAULA DE CAPI -----

.

A tots els components de l'equip p&p Empuriabrava.

08 de juliol 2007, l'endemà:

Amics d'Empuriabrava p&p, que maco que ha sortit, que be que ho hem
fet, com i quant hem disfrutat...ahir, sincerament, no em sol passar quasi mai,
i menys per jugar a p&p, però al tee del 5, em tremolava fins i tot la bossa
de la Martina, mai habia estat tant nerviós per jugar un match, peró ahir vaig
veure que sóc humà com tothom, no precisament pel que poguès fer jo per mi, sino
pel compromís que tenia davant meu, suposo que tots per igual, de no fallar-vos,
joder quin canguelis, fins i tot la Martina em va dir un parell de cops, " Enric
que son aquests suspirs ? ", jajaja, la pressió, que finalment no va vèncer i
que nomès va marxar desprès de veure al 8é forat un -1 a la tarja.Com diu en
Màrius, la nostra fita era una posició decent, entre el 10 primers està bé, però
clar, es que hem jugat de cine prova rera prova, i tal com vaig dir ahir, he
vist clarament que en les 3 últimes proves els nostres competidors han volgut
però no han pogut amb nosaltres, quins CATACRACKS estem fets, em fa pensar en la prova reina del tour que s'en escapa un i quan s'en donen conta, ja ha arrivat,
no serà perque ningú li donava importància? el que està clar es que nosaltres
prova rera prova hem cregut amb nosaltres, o no recordeu " hem d'aguantar com sigui a La garriga " o " a Mas pagès si aguantem un bon resultat farem un bon
pas ", si nois si, l'hem ben liada, soms ELS CAMPIONS ABSOLUTS DE LA 3ª EST i
ara ja està escrit per seculum seculorum !!!Deixeu de somiar, que des d'ahir ja
no es cap somni,ja sabem que es anar damunt un núbol, hem fet el cim, som un
equip, una pinya de dalt a baix, i com he demanat cada vegada, hem jugat, hem
disfrutat, ens hem divertit i soms els CAMPIONS !!!Ahir 07 de juliol,es un dia
molt especial per nosaltres. S'escau que es Sant Fermí, i a partir d'ara, cada
vegada que pugi el " xupinazo ", sabreu perfectament perque ho fà, perque part
del polzim que deixi la pólvora al pujar serà per conmemorar la nostra
fita.Estic mes que orgullòs de ser el capità del millor equip del món, que nomès
es pot fer amb companys i amics ben avinguts.Ah, i gràcies pel 2007 que m'heu
regalat, mai de la vida l'oblidaré.SOU COLLONUTS.

El Capi6ª Jornada -CAMPIONS 2007 !!!!!!!!!!!!

6ª Jornada -CAMPIONS 2007 !!!!!!!!!!!!
Tot l´equip al complert,( en Pere hi era de cor ) a Franciac 7-7-2007.

5ª Jornada 2007

5ª Jornada 2007
Mas Pagés

4ª Jornada 2007

4ª Jornada 2007
La Garriga

3ª Jornada 2007

3ª Jornada 2007
Viladrau

2ª Jornada 2007

2ª Jornada 2007
Papalús

1ª Jornada 2007

1ª Jornada 2007
Sant Cebriá

EQUIP 2006

EQUIP 2006

EQUIP 2005

EQUIP 2005

Equip de 2ª

Equip de 2ª
Mas Pagès 1-11-07

Video Mas Pagès 28-03-09